Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Utazás - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Utazás - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 4 db
2 éjszaka az Arany Szarvas Fogadóban

2 éjszaka az Arany Szarvas Fogadóban

Az Arany Szarvas Fogadó Győr történelmi városközpontjában, a Rába folyó partján, a festői Püspökváral szemben, a vadregényes Radó- szigeten helyezkedik el , a belváros szívében a város legszebb zöldövezeti sétányán, kellemes, nyugodt környezetben a város Gyógy- és Wellnes termálfürdőjétől 50 m- re.Nyeremény: 2 éjszaka 3 nap az Arany Szarvas Fogadóban.

2 éjszaka Keszthelyen

2 éjszaka Keszthelyen

A Kristály Hotel*** Keszthelynek, a Balaton fővárosának egyik legfrekventáltabb helyén található. 5 perc sétára fekszik a Balaton partjától, a keszthelyi városi strandtól, a mólótól, a balatoni kerékpárkörúttól és Keszthely történelmi belvárosától. Nyeremény: 2 éjszaka 3 nap félpanzió

30.000 Ft értékű utalvány

30.000 Ft értékű utalvány

A Hotel Corvus Aqua nyereményjátéka. A feladat: ki kell találni, mit ábrázol a kép. Ennyire egyszerű! A sorsolás a helyes választ beküldők között kerül megrendezésre. Nyeremény: egy 30.000 Ft értékű utalvány, melyet a kedvezményezett maga állíthat össze a szálloda szolgáltatásaiból.

Utazócsomag

Utazócsomag

A Hotelek és panziók szálláshely nyilvántartó portál minden hónapban nyereményjátékkal várja a látogatóit! A regisztrálás és/vagy belépést követően megjelenik a nyereményjáték oldal, ahol a kérdésekre kell válaszolni.

Tuti menü