Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerencsejátékok - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Szerencsejátékok - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Szerencsejátékok - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 4 db
Grátiszlottó

Grátiszlottó

A Gratislotto egy ingyenes lottójáték magas összegű készpénznyereményekkel. Bárki játszhat, Te is, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint naponta egyszer tippelni 55-ből 5 számra, akár a hét minden napján! A Gratislotto ötös és négyes találatra fizet. A nyeremény a mindenkori nyereményalaptól függően változik.

Lottó Szimulátor

Lottó Szimulátor

Ez egy olyan játék oldal, ahol kockázat nélkül tudjátok szimulálni, hogy mennyi pénzt nyernétek, vagy veszítenétek ha valódi szerencsejátékokon lottóznátok! Nem szerencsejáték oldal, és különösen nem szerencsejátékosoknak szól! Az oldal mögött egy üzleti vállalkozás áll, ami nem keverendő össze egy jótékonysági alapítvánnyal... Az oldal célja pusztán szórakoztató időtöltés. Hirdetőink jóvoltából kisebb nagyobb ajándékokat tudunk juttatni a szerencsés játékosoknak! Ingyenlottó nyereményekkel, nyertesekkel.

Nyertes leszel

Nyertes leszel

A Nyertes leszel oldalon tippjátékkal naponta 1.000.000 forintot nyerhetsz. Minden nap 3 alkalommal játszhatsz, és természetesen minden egyes játéknál használhatod az esélynövelőt. A játék alkalmával hat sárga mezőt, valamint középen az esélynövelő kéket láthatod a játéktérben. Minden egyes sárga mezőről egy db számot választhatsz ki az adott számra való kattintással.

Tombola

Tombola

A Tombola a hagyományos tombola internetes változata. A játékban való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Minden Játékos minden játéknapon jogosult egy virtuális tombolajegyre. A tombolajegyek szétsorsolása a Játékosok között és a nyeremények tombolajegyekhez történő sorsolása számítógépes sorsolással történik, melyet a rendszer minden játéknapon automatikusan végrehajt.

Tuti menü