Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Szállás - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Szállás - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Két éjszaka Zalakaroson

Két éjszaka Zalakaroson

2 éjszakára és 2 főre szóló pihenési lehetőséget nyerhet félpanzióval és a Hotel Karos Spa **** superior Zalakaros ingyenes szolgáltatásainak igénybevételével. Ingyenes nyereményjáték a Programturizmus oldalán.

2 éjszaka a Royal Panzióban

2 éjszaka a Royal Panzióban

Töltsön el két éjszakát partnerével Cserkeszőlőn a Royal Panzióban! Ezt most ingyen is megteheti! Minden hónap utolsó napján a hírlevélre feliratkozott látogatók között egy két éjszakára szóló, kétszemélyes pihenés kerül kisorsolásra.

3 nap a Tiszatónál

3 nap a Tiszatónál

Lepd meg magad, a párod vagy a családtagod egy 50.000 forint értékű kuponnal! Nincs más dolgod, csak like-old a Szőlőszem Farm facebook oldalát! Ezzel benevezed magad a nyereménysorsolásra és Te lehetsz a 3 szerencsés egyike, aki egy kellemes, 3 napos kikapcsolódást nyerhet másodmagával, egy nyugodt, festői környezetben!

Ingyenes vendégéjszakák

Ingyenes vendégéjszakák

A Szállásinfo 2003 novemberétől, partnereivel együttműködésben, közös nyereményjátékot szervez, melynek keretében értékes vendégéjszakák kerülnek kisorsolásra a hírlevelükre feliratkozott olvasók között. Az e havi nyeremény: 2 éj előre egyeztetett időpontban Hajdúszoboszlón és Harkányban.

Pihenj ingyen belföldön!

Pihenj ingyen belföldön!

Nyerj teljesen ingyen belföldi utazást és pihenj másodmagaddal az ország legkedveltebb szálláshelyein teljesen díjtalanul! A részvételhez nincs más dolgod mint regisztrálni weboldalunkon pár pillanat alatt kitölteni a megjelölt formulát és várni a sorsolást. Lehet hogy éppen Te leszel a szerencsés?

Tuti menü