Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénz, utalvány - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Pénz, utalvány - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Pénz, utalvány - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 4 db
30.000 Ft értékű utalvány

30.000 Ft értékű utalvány

A Hotel Corvus Aqua nyereményjátéka. A feladat: ki kell találni, mit ábrázol a kép. Ennyire egyszerű! A sorsolás a helyes választ beküldők között kerül megrendezésre. Nyeremény: egy 30.000 Ft értékű utalvány, melyet a kedvezményezett maga állíthat össze a szálloda szolgáltatásaiból.

30.000Ft-os kupon

30.000Ft-os kupon

Egy kis Corvus tudáspróba 30.000Ft-os kuponért. A szálloda ismét egy új, izgalmas nyereményjátékot indít. A szerencsés nyertes egy 30.000Ft-os kuponnal gazdagodhat. A feladat egyszerű: 5 kérdésből 4-re kell helyes választ adni,illetve like-olni szálloda facebook oldalát.

Fujilabor ajándékutalvány

Fujilabor ajándékutalvány

Legyen Ön a szerencsés, aki megnyeri a 3.000 Ft értékű fotókidolgozási utalványt. Ehhez nem kell mást tennie, csak rendelje meg a Fujilabor honlapon kedvenc képeit. A legyártott fotók nézegetésével sok sok év után is felidézheti a régi szép emlékeket, méghozzá olyan minőségben, ami méltó a csodás pillanatokhoz.

Vásárlási utalvány

Vásárlási utalvány

A Síelok magyar honlapja idén is fotópályázatot hirdet azzal a céllal, hogy megtalálják a 12 legszebb képet 2012-es falinaptárukhoz. A naptárra kerülő fotókat a felhasználók által feltöltött képek toplistájáról a szerkesztőség tagjaiból álló zsűri fogja kiválasztani 2011 novemberében. A nyertesek megkapják az elkészült falinaptárat, és minden nyertes 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Tuti menü