Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyv - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Könyv - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Könyv - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 4 db
Könyvcsomagok

Könyvcsomagok

A korábban meghirdetett cikkíró verseny nagy sikerén felbuzdulva újabb cikkíró versenyt indult a MindigNő portál olvasói részére. Az első helyezettnek járó díjat szerkesztőség ítéli oda, a második-harmadik helyezettnek járó díj a két legtöbb szavazatot kapott cikkíróit illeti meg.

Miért vagyunk boldogtalanok?

Miért vagyunk boldogtalanok?

Elindult a Filantropikum.com első nyereményjátéka, amelyben egy szerencsés olvasó a Nyitott Akadémia egyik nagysikerű, Miért vagyunk boldogtalanok? című könyvét nyerheti el. A könyv írói között négy olyan neves szerző áll, akit azt hiszem senkinek sem kell bemutatni: A. J. Christian, Dr. Almási Kitti, Dr. Csernus Imre és Popper Péter.

Muffin szakácskönyv

Muffin szakácskönyv

A játékosok között minden hónapban kisorsolnak egy süteményes szakácskönyvet. Elég egyszer jelentkezned a játékra, és amíg nem iratkozol le a játékról, addig minden hónapban részt veszel a sorsoláson. Ingyenes nyereményjáték.

Nyolckötetes könyvcsomag

Nyolckötetes könyvcsomag

Az Olvasoterem.com, a Typotex Kiadó és a Scolar Kiadó támogatásával, fotópályázatot hirdet. A nyertes értékes, nyolckötetes, fotós témájú könyvcsomagban részesül. A pályázat mindenki számára nyitott, hobbi- és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek. A fotópályázat témája a négy évszak.

Tuti menü