Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játék - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Játék - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Játék - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Nagy Szajré

A Nagy Szajré

A Nagy Szaré olyan interaktív nyereményjáték, ami hétről hétre megmozgatja a játékosokat az interneten illetve a való világban. A résztvevők az egyes feladatok megoldásával információ foszlányokra tesznek szert, amivel egyre közelebb kerülnek az elrejtett szajréhoz. Az a játékos nyeri meg a fordulóban kitűzött szajrét, aki a leghamarabb ér a rejtekhelyre és találja meg a pénzt.

Bábel torony

Bábel torony

Te is Rubik Kocka Rajongó vagy? Ha szereted a Rubik játékokat és szeretnél nyerni nincs más dolgod mint bejelölni kedvenc játékaidat (legalább 3-at) és 'Lájkolni' Facebook oldalt. Hetente 1db Bábel torony logikai játék kerül kisorsolásra.

Blocks online nyereményjáték

Blocks online nyereményjáték

Nyereményjátékunkkal akár minden hónapban nyerhetsz. Ha játszani szeretnél, csak annyi a teendőd, hogy regisztrálsz oldalunkon, válaszolsz a kvízkérdésre minél több nap, ajánlod az oldalt ismerőseidnek, ezáltal nőnek a nyerési esélyeid. Belépés után kattints a mai napra és válaszold meg az aznapi kérdést! Ha kihagytál egy napot, dobj a dobókockával és ha szerencsés vagy, pótolhatod az elmúlt napokat. Nyereményeket háromféle módon nyerhetsz: kvízjáték pontok alapján, sikeres ajánlások alapján és összesített pontok alapján. Oldalunkon megtekintheted az aktuális hónap nyereményeit, illetve hogy azokat milyen módon szerezheted meg.

InFamous 2 (PS3)

InFamous 2 (PS3)

A Jatekok aktuális nyereményjátékában egy héten át, naponta lehet pontokat gyűjteni. Aki pedig a legtöbb pontot összegyűjti a hét végére, az megnyeri az adott heti nyereményt. A játék teljes egészében a Facebookon zajlik, itt csak a játék részletei olvashatók.

Nyereményjáték portál

Nyereményjáték portál

A Netnyeremény egy aktuális online nyereményjátékokat összegyűjtő oldal. A felhasználók informálódhatnak a játékok időtartamáról, a megnyerhető nyereményekről, valamint a sorsolások időpontjáról. Egy kattintással elérhetik a játékszervezők weboldalát, valamint a játékszabályzatokat. Előnye, hogy a gyakori frissítésnek köszönhetően a felhasználók mindig az aktuális nyereményjátékokat tekinthetik meg. A böngészésen kívül lehetőség van még Facebook account segítségével az adott nyereményjátékot véleményezni, a játékkal kapcsolatban kérdéseket feltenni.

Nyereményjáték-világ

Nyereményjáték-világ

A lehető legjobb helyen jársz, ha szeretnél egy játékot nyerni! Facebook oldalunkon minden hónapban egy játék kerül kisorsolásra. Amennyiben már rendelkezel Facebook fiókkal, akkor pár perc alatt akár egy játékot is nyerhetsz. Nincs más dolgod, mint hogy like-olod oldalunkat, majd szavazol egy játékra. Ezzel gyakorlatilag versenybe is kerültél. A játékok webáruházunk kínálatából kerülnek kiválasztásra. Látogass vissza oldalunkra, és kísérd szemmel hol tart választottad. Hónap elején (első munkanap) feltétlenül nézd meg Facebook fiókod, hátha a szerencse melléd állt, és egy játék vár rád!

Póker kártya

Póker kártya

Póker kártya + kulcstartó. Válaszolj a kérdésre és akár a Tied is lehet 1db Copag 100% PokerStars plasztik póker kártya és egy Pokerholdemes pókerzseton kulcstartó! A játékhoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod kell!

Tutinyertes - nyereményjátékok

Tutinyertes - nyereményjátékok

Ingyenesen nyerhetsz értékes ajándéktárgyakat, fogyasztási cikkeket, egyedi szolgáltatásokat, impozáns szállást... Egy regisztráció után saját felhasználói profilod lesz ahol nyomon követheted,hogy mely játékra jelentkeztél és hol tartasz a játékban. Párhozamosan részt vehetsz az oldal valamennyi játékában. Partnereinknek köszönhetően folyamatosan indulnak újabb és újabb játékok és egy kis szerencsével akár több mindent is megnyerhetsz. Nyerési esélyeidet is növelheted néhány kattintással, vagy reklámfilm megtekintésével, illetve játékosok meghívásával.

Tuti menü