Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Háztartás - nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Háztartás - nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Háztartás - nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 5 db
Multifunkciós konyhai robotgép

Multifunkciós konyhai robotgép

Multifunkciós konyhai robotgépet nyerhetsz. 8 héten keresztül minden héten indulhatsz az értékes nyereményekért,a játék végén pedig egy fődíj is kisorsolásra kerül, azok között akik legalább 4 különböző héten játszottak és helyesen válaszoltak.

Nyerj 250000 Ft értékben lakásfelújítást!

Nyerj 250000 Ft értékben lakásfelújítást!

Ha TE nyersz, ezen összeget felhasználhatod építőanyag vásárlásra és a munkadíj kifizetésére! Nem kell más tenned, mint like-olni, hírlevélre regisztrálni, majd kitölteni egy pár kérdéses kérdőívet és máris esélyed nyílt arra, hogy megnyerd az IDEALHOME 250.000 Ft értékű lakásfelújítási vásárlási utalványát! Ha Te nyersz, akkor ezen összeget a sorsolástól számítva fél évig használhatod fel arra, hogy: - felújításokat végezz lakásodon (az összegnek építőanyagot és munkadíjat is kell tartalmaznia) -ismerősödnek segíts ezzel az utalvánnyal - vagy ekkora összeggel kevesebb lesz a kialkudott vételár, ha építkezési tevékenységbe kezdesz velünk. Játssz és nyerj!

Pálinkás készlet

Pálinkás készlet

Folyamatosan részt vehetsz sorsolásokon egyetlen Like segítségével. A sorsolások a Like-ok számától függenek, ezért a megosztással is érdemes gyorsítanod a folyamatot. Az 2500. Like-nál kisorsolnak egy különleges Pálinkás készletet.

Pretty Baby pelenka

Pretty Baby pelenka

A nyereményjáték 4 fordulóból áll, amelyek egyenként 4 hetes időtartamúak. Az adott forduló első 3 hetében lehetőség van kép feltöltésére és fényképekre szavazat leadására . A forduló 4. hetében már csak szavazásra van lehetőség. Akinek a feltöltött fényképe az adott fordulóban a legtöbb szavazatot kapta, 1 évre elegendő mennyiségű (2000 db) Pretty Baby pelenkát nyer.

Virágmintás babydoll

Virágmintás babydoll

Nyerd meg a Katerina webshop által felajánlott virágmintás babydollt! A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mind a három kérdésre jól válaszoltak. Ezen kívül minden jó válaszra mindenki kap 1-1 pontot.

Tuti menü