Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb nyereményjáték képes leírás - Nyereményjáték.tlap.hu
részletek »

Egyéb nyereményjáték - Nyereményjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyeremenyjatek.tlap.hu » Egyéb nyereményjáték
Keresés
Találatok száma - 11 db
Badacsonyi borok

Badacsonyi borok

Badacsonyi Nagy-kóstoló a New York Palotában - Indul az ihatóbb Magyarországért tavaszi játéksorozata! Első tétel, badacsonyi borokat nyerhetsz! Egy gyors játék és tényleg azok nyernek, akik rajta tartják a kezüket a borvilág ütőerén, ám ha a rajongók között vagy Az ihatóbb Magyarországért facebook oldalán, még könnyebb a helyzeted! Tehát ha még meg is osztod a játékot a facebookon, természetesen több esélyed van a nyereményre.

Ballagási fotózás Csongrád megyében

Ballagási fotózás Csongrád megyében

Csongrád megyei középiskolások figyelem! Szeretnétek kiváló minőségben megörökíteni a ballagást? Most itt a lehetőség! A Ritmusfotó komplett ballagási esemény-fotózást ajánl fel 25.000,- Ft értékben. A nyertes osztályának ballagását a cég egyik munkatársa lefotózza, majd minden tanuló és az osztályfőnök részére CD-n digitális formában átadja. Emellett lehetőséget biztosít a későbbiekben kedvezményes papírkép rendelésére is.

Havonta ajándékcsomag

Havonta ajándékcsomag

Ha regisztrálsz az oldalra, akkor az NYC Reklámügynökség-Rendezvényszervezés-Coac hing, és az AranyDiszkont WebÁruház közös, havi játékában ajándékcsomagot nyerhetsz. Augusztusi nyeremények: ezüst gyűrű,C-Vitamin 1000 mg-os tabletta, Hagerty ékszertisztító minikendő.

Kistáska

Kistáska

Válaszolj helyesen a feltett kérdésekre és nyerj egy kistáskát! A három kérdést helyesen megválaszolók között a képen látható kistáska kerül kisorsolásra! Minden hónapban 3 nyertest sorsolnak ki a helyes válaszokat beküld∓mp;mp;tilde;k közül.

Különféle nyeremények

Különféle nyeremények

Játssz és nyerj a Csakanőknek nyereményjátékain, ahol a helyesen válaszolók között különböző ajándékokat sorsolnak ki. Az oldalon számos különböző kérdésre lehet a helyes választ beküldeni és a kiválasztott játékhoz tartozó nyereményt megnyerni.

KvízCafé nyereményjáték

KvízCafé nyereményjáték

A KvízCafé nyereményjátékain való részvételhez kávészemeket kell gyűjtened, melyekhez többféleképpen, de minden esetben ingyen juthatsz hozzá. Amellett, hogy a kvízjátékokon mások kávészemeit elnyered, különböző hírek olvasásával is értékes kávészemekhez juthatsz. Tehát gyűjtsd a kávészemeket, jelentkezz a kvíz-nyereményjátékokra, játssz a megadott időpontban, és nyerd meg értékes termékeinket! Nálunk a játék végén egyből kiderül, hogy ki a nyertes és csupán annyi feladata marad hátra, hogy átvegye nyereményét! Amíg várod a hétvégi nyereményjáték eljövetelét, addig a folyamatos kvízezés mellet, naponta frissülő érdekes híreket, vicceket olvashatsz, videókat nézegethetsz, különböző programokról, nyereményjátékokról tájékozódhatsz, mindezt véleményezheted, hozzátehetsz és az általad érdekesnek vélt témákról beszélgethetsz a fórumozókkal. Érezd magad otthon a virtuális kávézónkban!

Nyelvtanfolyam

Nyelvtanfolyam

Angol nyári tábor,vagy nyelvtanfolyam. Nyerj angol tanfolyamot vagy nyári tábort gyermekednek! A helyesen válaszolók között egy 1 hetes angol nyári tábort vagy angol nyelvtanfolyamot sorsolnak ki egy 6-17 év közötti gyermek részére, a szülő választásától függően.

Nyereményözön a Tutilapokkal

Nyereményözön a Tutilapokkal

Ha beállítottad a Tutilapok oldalt kezdőlapodnak, nincs is más dolgod, mint figyelni azt, hogy mikor lesz a sorsolás, illetve hogy Te nyertél-e. Fontos, hogy tudd, a rendszer folyamatosan ellenőrzi, figyelemmel kíséri, hogy a tutilapok oldalt kezdőlapodnak használod. A nyereményjáték július 18-án kezdődik. Sorsolás minden második pénteken. Kezdd velünk a napot, megéri! Netezz és nyerj a Tutilapokkal!

Police napszemüveg

Police napszemüveg

Nyereményjáték Police napszemüvegért. A játékba kerüléshez semmi mást nem kell tenni, mint megnézni 5 videót, melyekben valahol a kép jobb felső sarkában feltűnik egy-egy betű. Keresd meg az 5 betűt és nyerhetsz egy 24.900 Ft értékű férfi vagy női Police napszemüveget!

Hirdetés
Vacsora a Bohémtanya étteremben

Vacsora a Bohémtanya étteremben

Nyerjen egy magyaros vacsorát cigányzenés aláfestéssel a belvárosi Bohémtanya étteremben. Nevezzen a nyereményjátékra és nyerjen egy vacsorát 8000 Ft értékben. Péntek és szombat esténként Bangó Béla - a Rajkó zenekar egykori prímása - és zenésztársa húzza az aláfestő zenét a vacsorákhoz.

Válaszd ki és nyerd meg nyereményjáték

Válaszd ki és nyerd meg nyereményjáték

Minden nyereményjáték célja, hogy te dönthess arról, mi legyen a nyeremény. Nem kell vásárolni, csak választani kell és nyerni. Ennyi :) Jelenlegi játékunk: Kifizessük az egyik rezsi számlád? Válaszd ki az egyik rezsi számlád, és ha nyersz, akkor kifizetjük! Nem kell tenned semmi mást, csak válassz, regisztrálj, és nyerj! :) Játssz velünk a weboldalunkon vagy a facebook alkalmazásunkban. Mindig újabb és újabb játékok várnak rád! Web oldalunkon szavazhatsz arra, hogy milyen típusú nyereményjátékokat szeretnél legközelebb. Oszd meg velünk elképzeléseidet és ha tudjuk megvalósítjuk.

Tuti menü